Az Óbudai-sziget jövőképe

HELY
III. kerület, Óbudai-sziget
(120 szavazat)
Szavazok
Címkék

Pontosított, módosított stratégiai tervek az Óbudai-szigeten

Az Óbudai-sziget stratégiával kapcsolatos visszajelzések alapján pontosítottuk, módosítottuk a terveket az elmúlt időszakban beérkezett vélemények és a védetté nyilvánítás alapján. A módosított anyagok kapcsán - melyek a bejegyzésre kattintva ismerhetők meg - 2022. május 20-ig várjuk az észrevételeket!

Összefoglaló a február 11-i bejárásról és házirend tervezet

2022. február 11-én a Főpolgármesteri Hivatal Tájépítészeti Osztályának munkatársai az Óbudai-szigeten tartottak nyilvános beszélgetést a sziget stratégiai tervéről. Sok érdeklődő (főként kutyások) látogatott el a találkozóra, és számos olyan kérdést sikerült tisztázni, amiben eddig nézetkülönbség volt a felek között. Cikkünkből megismerheti a találkozó összefoglalóját és a parkhasználati házirendre készített javaslatot is!

Óbudai-sziget használati szabályok, üzemeltetési feladatok, fejlesztési tervek – helyszíni egyeztetés a területhasználókkal.

2022. február 11-én 15-17 óra között helyszíni bejárást és egyeztetést tartunk a Hajógyári-sziget! A találkozó részletei bejegyzésünkből ismerhetők meg.