Az Óbudai-sziget jövőképe

TERVEZZÜK MEG EGYÜTT AZ ÓBUDAI-SZIGET CSÚSZDÁS JÁTSZÓTER FELÚJÍTÁSÁT!

Ez a játszótér a főváros közkedvelt kikapcsolódási helye, ahol a gyerekek izgalmas csúszdákon suhanhatnak, többféle mászóeszközön kipróbálhatják magukat, mindezt védett, autóforgalomtól elzárt, gyönyörű közparki környezetben.

A játszóterek működése szigorú előírásokhoz kötött, a biztonságos használatot éves ellenőrzések garantálják. Mostanra a játszóeszközök egy része elöregedett, cseréjük időszerűvé vált, emiatt ezeket el kell távolítanunk. Erre várhatóan 2022 III. negyedévében kerül sor, amikor a játszótér átmenetileg nem lesz látogatható.

Az eszközbontással párhuzamosan megkezdjük a játszótér felújításának előkészítését is. Ennek keretében, a szakmai és költségvetési szempontok mellett, a használók igényeit és javaslatait szeretnénk figyelembe venni.

Ha megosztanád velünk javaslataidat, ötleteidet, gyere el 2022. július 7-én, 16 órától 19 óráig tartó helyszíni workshopunkra.

Ha vannak ötleteid, de nem tudsz eljönni erre az alkalomra, várjuk javaslataidat a Radó Dezső Terv projektoldalára, vagy a tájékoztató/véleményező tábla hátoldalára.