Ráckevei (Soroksári)-Duna menti területek fejlesztése I. ütem

Funkcióbővítés, tájrendezési, zöldfelületi és szabadtéri rekreációs fejlesztések, közlekedési és közmű-infrastruktúra fejlesztése. I. ütemben a pesterzsébeti Dunai Sétány kialakítása (akadálymentes vízpar megközelítés, vízáteresztő burkolatok, közösségi terek kialakítása, stégek elhelyezése, fásítás és utcabútorok kihelyezése) és a Molnár-szigeti volt napközis tábor környezetének fejlesztése kalandpark és vizes játszótér kialakításával.
HELY
Budapest, Vízisport u. 64, 1237 Magyarország
(33 szavazat)
Szavazok

Kártyaszám:
Születési év:
Másik kártyával szeretnék szavazni
2022/03/02 - 15:33

Sem az új sétányon sem pedig a vizes játszótér környékén nincs nyilvános WC. Remélem ez a közeljövőben épülni fog.

2022/03/02 - 15:43

A sétányon a csónakházaknál (Vakvarjúnál) a Vízisport utca felől található a már eddig is működő nyilvános WC. A játszótérnél a sétányépítési projekt pénzügyi kereteibe nem fért be, viszont a közműkiállásokat megépítették már ebben az ütemben, hogy később - ha majd lesz rá keret - oda is kerülhessen.

2022/03/02 - 15:47

Köszönöm szépen a gyors és korrekt választ.

Válasz

2022/03/19 - 13:59

A vizes játszótérre ikres babakocsivval nem lehet a kapun bemenni, mert szűk. A vizen "lebegő híd" fémszerekezeteinek hegesztése még egy ipari tanulótól is szégyen lenne. Azok nem hegesztések, hanem taknyolások. A rozsdamentes acél kezeletlenül maradt, így az el fog rohadni, hamarabb, mint gondolnák.

Válasz