Mocsárosdűlő természetvédelmi célú rehabilitációja

HELY
III. kerület, Mocsárosdűlő
(51 szavazat)
Szavazok

Kártyaszám:
Születési év:
Másik kártyával szeretnék szavazni
Címkék

Véleményezhető a tervi munkarész is!

Elkészült a Mocsárosdűlő stratégiájának tervi munkarésze is! Véglegesítés előtt ehhez is várjuk a véleményeket, észrevételeket. A dokumentumot ezen a linken lehet elérni, a hozzászólásokat pedig az adatlapon található kommentszekcióban várjuk 2021. november 30-ig!

Már véleményezhető a Mocsáros vizsgálati dokumentációja!

A Mocsárosdűlő természetvédelmi célú rehabilitációjának, zöldinfrastruktúra-fejlesztésének megalapozásához a Fővárosi Önkormányzat stratégia tervet készít. A  tervdokumentáció megalapozó munkarésze ezen a linken érhető el. Október 12-ig várjuk a dokumentumban írtakkal kapcsolatos véleményüket észrevételeiket, melyet a hozzászólásoknál tudnak beírni.

A tervi dokumentumot terveink szerint október folyamán fogjuk feltölteni az oldalra véleményezésre.

A májusi bejárás krónikája

Május 14-én, pénteken, az esős idő ellenére is szép számú érdeklődő részvételével került sor a találkozóra, melyen Bardóczi Sándor főtájépítész vezetésével bejártuk a Mocsárosdűlőt. A rendezvény célja a beszélgetés és a kölcsönös ismeretszerzés volt: az idelátogató lakosok megismerhették a készülő stratégiai tervezés folyamatát és célját, a terület szakmai szem számára fontos sajátosságait, ők pedig megosztották saját tapasztalataikat és véleményüket a Mocsárosról.
A bejárás emlékeztetője ide kat...