Flórián téri közpark fejlesztése

HELY
Budapest, Florián téri Park, Flórián tér, 1032 Magyarország
(60 szavazat)
Szavazok

Kártyaszám:
Születési év:
Másik kártyával szeretnék szavazni
Címkék

Geofizikai felmérések a Flórián téren

A Flórián téren a május 24-i héten geofizikai felmérések történtek a létesítendő talajvízkutak optimális helyének meghatározására.

Lakossági egyeztetések összefoglalója

Köszönjük a Flórián téri közpark fejlesztési terveivel kapcsolatos visszajelzéseket. A június 30-i helyszíni workshopon rögzített, a tájékoztató/véleményező táblákra felírt, illetve a projekt online felületére küldött vélemények összefoglalását a cikkből ismerhetik meg.

FOLYTASSUK EGYÜTT A FLÓRIÁN TÉR TERVEZÉSÉT!

2017-ben a környékbeli lakosok aktív részvételével került kialakításra a Flórián tér megújításának koncepciója. A közösségi tervezés eredményeként egy mindenki számára értékes kikapcsolódási pont, pihenőhely, fenntartható zöldfelület tervei jöttek létre.

A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján 2022-ben folytatódik a tér megújítását célzó projekt. 5 év elteltével szükségessé vált a korábban elkészült koncepcióterv frissítése. Ugyan az alapkoncepció ugyanaz marad, de a felmerülő változásokat szeretnénk az érintettekkel megismertetni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2022. JÚNIUS 23-ÁN 15.00-TÓL 19.00-IG tartó helyszíni workshopunkra, június 30-ig pedig várjuk az észrevételeket itt a honlapon, a ADATLAP alján található kommentszekcióban!